Massages

We staan voor u klaar!

serene

Traditionele Thaise massage is een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie. De Thaise massage is een interactieve massage van het lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van rek- en strek oefeningen en het uitoefenen van zachte druk op de energiebanen in het menselijk lichaam. Traditionele Thaise massage opent het lichaam en brengt de belangrijkste spiergroepen in balans. Ze verhoogt de soepelheid en flexibiliteit van het lichaam.

Behandeling

De Sen-lijnen (of meridianen) van het lichaam worden op die manier bewerkt dat ze weer vrij energie kunnen laten stromen, wat zorgt voor een betere innerlijke balans. Je zou het kunnen zien als acupunctuur, alleen worden hier geen naalden gebruikt maar wordt gebruik gemaakt van de handen, handpalmen, vingers, duimen, ellebogen en voeten.

De traditionele Thaise massage is een complete lichaamsbehandeling waarin de typische bewegingen van acupressuur, reflexologie en yoga geïntegreerd zijn. Deze vorm van massage opent het lichaam, opent de energiestromen en brengt terug balans in de belangrijkste spiergroepen. (deze vorm is zeer goed voor dansers en sporters.)

Na een sessie voel je mentale en fysieke rust, maar tegelijk voel je je vol energie. Het lichaam is terug in balans.

Behalve een ontgiftigende massage is kruidenstempelmassage ook een zeer onstpannende massage. De warmte van de stempels en de geuren die de kruiden verspreiden zorgen voor dit dubbel effect.

Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %. De warmte van kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepelere spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd. De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Van alle massages is kruidenstempelmassage het meest doordringend.

Voor wie is een kruidenstempelmassage geschikt?

Een kruidenstempelmassage is een ideale massage voor wie gespannen is, moe of lusteloos. Dankzij de kruiden en hun aroma’s zal niet alleen het lichaam zich ontspannen maar zal er ook op geestelijk vlak nieuwe energie vrijkomen. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft.

 

 

Een massage van de rug, schouders en nek wordt hoofdzakelijk toegepast bij ontspanningsmassage. De reden dat juist die gebieden worden gemasseerd, is omdat je bij stress snel de neiging hebt om je nek en schouders ‘vast’ te zetten, waardoor je spieren erg verkrampen en je pijn krijgt. Als je de hele dag op kantoor zit, zul je hier vast wel eens last van hebben.

De rug-, nek- en schoudermassage is ook goed om je spieren even te laten herstellen. Als je opeens veel gaat sporten, kunnen je spieren overbelast raken. Daarnaast worden mensen vaak lichaams bewuster wanneer ze ineens veel gaan sporten en dus ook beter merken dat alles een beetje ‘vast’ zit. Ook bij een schouder- of nekblessure of bij RSI is het goed om je spieren eens goed bij te laten komen met deze massage.

Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat ze niet goed meer kunnen functioneren in het dagelijks leven. Twintig procent van de Nederlanders, dat is één op de vijf, heeft minimaal één dag in de week hoofdpijn. Twee procent van alle Nederlanders, dat zijn er ongeveer 320.000, heeft hoofdpijn als gevolg van te veel pijnstillers of te veel cafeïne.

Wij zijn bekend met: -Hoofdpijn massage technieken. -Acupressuur hoofdpijn massage technieken.

We kennen diverse vormen hoofdpijn zoals:

  • Migraine
  • Spanningshoofdpijn
  • Clusterhoofdpijn
  • Medicatie afhankelijke hoofdpijn
  • Chronische dagelijkse hoofdpijn
  • Kinder migraine
  • Aangezichtspijn

 

Huishoudelijke mededeling

Wij zijn geen thaise erotische massage salon! Gelieve dit te respecteren en ook niet om erotische handelingen te vragen.